Uw loodgieter in ‘t Gooi

Voor al uw loodgieters- en (herstel)werkzaamheden in en rondom het huis.
 

Zoekt u een ervaren en deskundige loodgieter in het Gooi (Blaricum, Laren, Huizen en omstreken)? Lurob heeft al meer dan 30 jaar ervaring in loodgieterswerk. Of u nou een verstopte afvoer heeft, uw badkamer of keuken wilt renoveren, uw gas- en waterleidingen wilt laten vervangen of het verhelpen van lekkages, Lurob helpt u er graag bij.

Tevens is Lurob ook inzetbaar voor al het (herstel)klussen in en rondom het huis. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk, reparaties aan uw woning, het het opknappen van uw meubels of tuinwerkzaamheden.
 

Uw loodgieter in ‘t Gooi bij al uw leidingwerk

Alle aanleg, reparatie en omlegging van uw gas- en waterleidingen en riolering realiseert Lurob voor u. Stankoverlast, verstoppingen en lekkages zijn verleden tijd. Lurob plaatst ook uw CV-ketel, radiatoren en mechanische ventilatiesysteem.
 

Uw loodgieter in ‘t Gooi bij al uw dakwerk

Lurob repareert lekkages en vervangt verschillende soorten dakbedekking (bitumen, dakpannen, zink). Lekkages zijn vaak het gevolg van slechte dakbedekking, verstopte en oude dakgoten, slecht onderhouden schoorstenen en kapotte dakpannen. Lurob heeft al veel lekkages kunnen verhelpen en heeft dus de nodige ervaring om elke lekkage voor u op te lossen.
 

Uw loodgieter in ‘t Gooi voor uw keuken of badkamer

Uw (nieuwe) badkamer of keuken wordt door Lurob kundig afgekoppeld, voorbereid en aangesloten. Lurob heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van toilet, bad, kranen, wastafel, quooker, wasmachine e.d. Ook tegel- en stucwerk kan Lurob voor u regelen.
 

Uw helpende hand bij al uw klussen

Voor alle (herstel) werkzaamheden in en rondom uw huis helpt Lurob u. Voor bijvoorbeeld een nieuw tuinhek, achterstallig schilderwerk, verhuizing van een meubelstuk of ophangen van lampen of schilderijen kan u Lurob bellen. Ook knapt Lurob geregeld een studentenkamer op.
 

30 jaar ervaring
geen voorrijkosten
altijd bereikbaar
geen speciale weekend/feestdagentarieven
 
 

Lurob inhuren? Bel: 06 – 549 62 632

1e Molenweg 2A, Blaricum
06 – 549 62 632
info@lurob.nl