Loodgieter Laren

Een loodgieter in Laren nodig?

Of u nou een verstopte afvoer heeft, uw badkamer of keuken wilt renoveren, uw gas- en waterleidingen wilt laten vervangen of het verhelpen van lekkages wij helpen u er graag bij. Lurob heeft meer dan 30 jaar ervaring in loodgieterswerk. Lurob, de loodgieter in Laren die u adequaat kan helpen bij lekkage, ontstopping of problemen met de dakbedekking.
 

Profiel Lurob

De altijd opgewekte vakman achter Lurob is Rob Kupers. Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring in loodgieterswerk. Of u nou een verstopte afvoer heeft, uw badkamer of keuken wilt renoveren, uw gas- en waterleidingen wilt laten vervangen of het verhelpen van lekkages, Rob doet het met passie. En ook niet onbelangrijk, hij zorgt dat het snel, professioneel en goed gebeurt!

Na 30 jaar ervaring als loodgieter in vaste dienst is Rob Kupers in 2014 gestart als zelfstandige ondernemer in loodgieters- en kluswerkzaamheden.

Rob doet niet alleen loodgieterswerk in Blaricum, waar hij woonachtig is, maar helpt ook in de regio met loodgieterswerk. Dus heeft een loodgieter in Laren nodig? Bel dan Lurob: 06 – 549 62 632 en maak direct een afspraak.

30 jaar ervaring
geen voorrijkosten
altijd bereikbaar
geen speciale weekend/feestdagentarieven


Lurob inhuren? Bel: 06 – 549 62 632

 

Loodgieter Laren | De kaart

Bekijk hieronder de kaart of leest reviews die op Google Plus zijn geplaatst door klanten (zie in de linker hoek van de kaart).


 

Loodgieter Laren | De foto’s

Bekijk hieronder enkele loodgieterswerkzaamheden die verricht zijn in Laren. De foto’s geven een beeld van de verschillende werkzaamheden. Van renovatie, nieuwbouw, lekkage, reparaties tot CV werkzaamheden.