Loodgieter Blaricum

Op zoek naar een loodgieter in Blaricum?

Lurob is uw loodgieter in Blaricum. Met meer dan 30 jaar ervaring in loodgieterswerk. Of u nou een verstopte afvoer heeft, uw badkamer of keuken wilt renoveren, uw gas- en waterleidingen wilt laten vervangen of het verhelpen van lekkages, Lurob helpt u er graag bij.
 

Uw loodgieter bij al uw leidingwerk
Alle aanleg, reparatie en omlegging van uw gas- en waterleidingen en riolering realiseert Lurob voor u. Stankoverlast, verstoppingen en lekkages zijn verleden tijd.
Lurob plaatst ook uw CV-ketel, radiatoren en mechanische ventilatiesysteem.
 

Uw loodgieter bij al uw dakwerk
Lurob repareert lekkages en vervangt verschillende soorten dakbedekking (bitumen, dakpannen, zink). Lekkages zijn vaak het gevolg van slechte dakbedekking, verstopte en oude dakgoten, slecht onderhouden schoorstenen en kapotte dakpannen. Lurob heeft al veel lekkages kunnen verhelpen en heeft dus de nodige ervaring om elke lekkage voor u op te lossen.
 

Uw loodgieter voor uw keuken of badkamer
Uw (nieuwe) badkamer of keuken wordt door Lurob kundig afgekoppeld, voorbereid en aangesloten. Lurob heeft vele jaren ervaring met het plaatsen van toilet, bad, kranen, wastafel, quooker, wasmachine e.d. Ook tegel- en stucwerk kan Lurob voor u regelen.
 

Loodgieter Blaricum in 3 stappen
1) Bel: 06 – 549 62 632
2) Bespreek uw probleem en maak een afspraak
3) Zodra u een afspraak heeft gemaakt komt de loodgieter zo snel mogelijk naar u toe.
 

De loodgieter in Blaricum waar u echt op kan rekenen!
30 jaar ervaring
geen voorrijkosten
altijd bereikbaar
geen speciale weekend/feestdagentarieven


Lurob inhuren? Bel: 06 – 549 62 632

1e Molenweg 2A, Blaricum
06 – 549 62 632
info@lurob.nl
 

Loodgieter Blaricum | De kaart

Bekijk hieronder de kaart of leest reviews die op Google Plus zijn geplaatst door klanten (zie in de linker hoek van de kaart).


 

Loodgieter Blaricum | De foto’s

Bekijk hieronder enkele loodgieterswerkzaamheden die verricht zijn in Blaricum. De foto’s geven een beeld van de verschillende werkzaamheden. Van renovatie, nieuwbouw, lekkage, reparaties tot CV werkzaamheden.